Web Analytics Made Easy - Statcounter

 اکبر نصرتی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، اظهار کرد: در روزهای گذشته افراد سودجو در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی همچون تلگرام و اینستاگرام و همچنین سایت‌های خرید و فروش مانند دیوار و شیپور اقدام به تبلیغ در خصوص فروش وام های ازدواج یا جانبازی یا وام هایی با درصد سود کمتر کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در این رابطه کاربران را جهت دریافت وام ترغیب کرده و سپس بدون اینکه وامی به کاربران و شهروندان پرداخت کنند اقدام به دریافت مبلغ میلیونی از شهروندان کرده و سپس در پیگیری های بعدی شهروندان جوابگوی تلفن نیستند و یا گوشی خود را خاموش می کنند.

رئیس پلیس فتای آذربایجان‌غربی با توصیه به همشهریان بیان کرد: شهروندان نباید به تبلیغات مربوط به فروش وام و فراهم کردن زمینه استخدام و نیز تحصیل در خارج از کشور در فضای مجازی اعتماد کنند.

وی گفت: افراد کلاهبردار با ارائه فرم ها و قراردادهای مختلف در فضای مجازی فعالیت خود را قانونی جلوه داده و سعی در جلب اعتماد فرد مقابل دارند و پس از ارسال مدارک توسط متقاضی در فضای مجازی، فرد کلاهبردار عنوان می کند که مبالغی به عنوان پیش پرداخت یا بیعانه یا گارانتی واریز وام باید توسط متقاضی پرداخت شود که پس از گذشت 2 هفته وام مورد نظر پرداخت شد اما متاسفانه پس از گذشت این زمان، نه تنها جوابگوی تلفن نبوده بلکه هیچ وامی به متقاضی مورد نظر پرداخت نمی شود.

نصرتی اظهار کرد: شهروندان باید پیش از خرید وام در سایت ها یا شبکه های اجتماعی از صحت آنها اطمینان پیدا کرده و فریب تبلیغ دروغین سودجویان را نخورند.

انتهای پیام

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۹۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبردار میلیاردی در پارس آباد به دام پلیس افتاد

فیروز محمودی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این مبالغ به حساب مال باختگان و قربانیان فضای مجازی با تلاش کارشناسان پلیس فتای برگردانده شد.

وی خاطرنشان کرد: با تلاش و پیگیری های دقیق و همچنین اقدام به موقع و تخصصی کارشناسان پلیس فتا شهرستان پارس آباد و پی جویی پرونده های سایبری طی ۴۵ روز گذشته ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال وجوه کلاهبرداری شده به حساب مال باختگان و قربانیان فضای مجازی عودت داده شد.

فرمانده انتظامی شهرستان پارس آباد اولویت جرایم فضای مجازی در شهرستان پارس آباد را یادآور شد و بیان کرد: برداشت‌های غیر مجاز از حساب کاربران در اولویت این جرایم است.

محمودی با اشاره به اینکه توجه و هشدارهای انتظامی بست ساز کاهش وقوع جرایم است، گفت: به کاربران فضای مجازی توصیه می کنیم بر روی پیامک‌ها و لینک‌های جعلی ارسال شده تحت هیچ شرایطی کلیک نکنند.

وی به شهروندان توصیه کرد؛ چنانچه با موارد مجرمانه و مشکوک مواجه شدند موضوع را از طریق سایت پلیس فتا WWW.Cyberpolice.ir و یا تماس با مرکز فوریت های سایبری به شماره٠٩۶٣٨٠ گزارش دهند.

کد خبر 6100608

دیگر خبرها

  • کلاهبردار میلیاردی در پارس آباد به دام پلیس افتاد
  • مهریه ای که قانونی نیست | رمز ارز رو کی داده، کی گرفته!؟
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • داغ شدن هشتگ رفح در فضای مجازی
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • پایگاه بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران در دسترس قرار گرفت
  • بلینکن: فضای مجازی، دلیل انتقادات گسترده از اسرائیل است!